Udruga Promjena – živjeti zdravije ovdje i sada

Datum:

Promjena je naziv udruge za promicanje zdravlja i zdravog načina života, osnovni joj je program “Živjeti zdravije ovdje i sada” što ga je osmislila dr. Ljiljana Lulić Karapetrić, predsjednica udruge.

Program uključuje nekoliko projekata koji kroz preventivne aktivnosti, poput predavanja, radionica, savjetovanja, tjelovježbu, ples, hodanje u prirodi, kreativne radionice slikanja, izrade čestitki i slično, želi osvijestiti pojedinca kako može u svakom trenutku života pronaći u sebi snagu i energiju da pokrene svoje iscjeljujuće potencijale. Udruga je osnovana 2007. godine.

Sudjeluje i u edukaciji liječnika i drugih zdravstvenih djelatnika sa željom da oni radeći na svom zdravlju, budu primjer svojim pacijentima.

Organiziramo radionice i kongrese o velikom javnozdravstvenom problemu, problemu poremećaja kontinencije. U početku smo imali mnogo problema, dobiti prostor, osmisliti projekte, zainteresirati građane za edukaciju, pronaći sponzore. Stalno prisutan problem je održati ove vrijedne aktivnosti uz minimalna sredstva za koja se u posljednje vrijeme sami snalazimo. Bilo bi puno lakše i jednostavnije raditi uz kontinuiranu financijsku podršku društva, lokalne zajednice – poručuje njezina predsjednica.

Podijelite objavu:

Popularno

Ostalo
Related

Program preventivne edukacije Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije nastavlja provoditi edukaciju...

Sirupi protiv kašlja s folkodinom zabranjuju se u EU

Sirupi protiv kašlja koji sadrže folkodin bit će zabranjeni...

Voditeljica Referentnog centra za PTSP o prvom vodiču za ljude s traumama

Nebrojeno se puta u nekom od javnih servisa dogodi...

Glukagon u spreju dostupan u ljekarnama na recept

Od 1. prosinca u svim je ljekarnama na recept...