O nama

Impressum

Glavna urednica:

Ivana Rimac Lesički

ivana@portalzdravlje.hr

Izdavač:

Health Media Solution d.o.o.

Kneza Trpimira 56, Lug Samoborski

OIB: 76371134016

Politika kvalitete

Informacije o zdravlju, bolesti i liječenju nikad nisu bile dostupnije. No, točne, utemeljene i stručno podržane informacije o zdravlju, bolesti i liječenju upravo je u današnje vrijeme najteže pronaći.

Portalzdravlje je u Hrvatskoj to jedinstveno mjesto za sigurne informacije. Naši su postulati da na ovom portalu nijedan medicinski savjet od strane nemedicinskih stručnjaka nije dopustiv te da su sve informacije provjerene.

Kvalitetnu komunikaciju smatramo esencijalnom u svakom odnosu pa tako i posebice kada je u pitanju zdravlje ljudi. Kao dugogodišnji medijski profesionalci  upravo u području zdravstvenog novinarstva imamo kredibilitet i znanje prepoznati te kreirati kvalitetan sadržaj.  Za nas nema manje važne zdravstvene teme jer je zdravlje čovjeka univerzalna vrijednost i smatramo kako pravo na zdravlje i liječenje ima svaki pojedinac.

Naše pismo, također, mora biti svakome razumljivo. Točna, sigurna, provjerena i razumljiva informacija kao temelj ovog sadržaja ima za cilj povezivati sve uključene u donošenje ispravnih i pravovremenih odluka o zdravlju. Način je to na koji želimo poručiti da nam je čitatelj u središtu. Iz istog razloga portalzdravlje.hr ima edukativnu svrhu, ali nam je i namjera i želja da nas smatrate glasom koji će jednako tako argumentirano zastupati i poticati pozitivne promjene u našem zdravstvu.

Najviša vrijednost svakog sustava su ljudi koji ga čine pa tako i zdravstvenog sustava. Medicinski profesionalci nesebično sudjeluju svojim stručnim znanjem i iskustvom u kreiranju ovog sadržaja.

Naši su standardi visoko profesionalni i ako u nekom tekstu pronađete sadržaj koji nije u skladu sa ovom politikom kvalitete zahvalni smo da nam na to ukažete. Sve vaše primjedbe i prijedloge možete poslati na redakcija@portalzdravlje.hr, vaš partner za zdravlje.

Predstavljamo udruge

Suicidalnost je često nevidljiva, a kod vidljive važno je razgovarati i održavati kontakt

Tin Pongrac u suradnji s prof. dr. sc. Antom Bagarićem, psihijatrom iz  Klinike za psihijatriju Vrapče, u okviru Udruge Linija života,  koja radi na sprječavanju, potpori i liječenju depresije i suicidalnosti, surađuju na našem portalu odgovarajući na pisma čitatelja u tom području mentalnog zdravlja.

Dva skalina – dubrovačka udruga gdje svakodnevno rade s djecom s teškoćama u razvoju

Udruga Dva skalina iz Dubrovnika iduće će godine obilježiti 20 godina postojanja. To je udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom koja okuplja 30-ak članova.

Nealkoholna masna bolest jetre – tiha epidemija

Povodom Mjeseca borbe protiv raka jetre, Hrvatsko društvo za bolesti jetre „Hepatos“ organiziralo je stručni skup MedTalk na kojemu je istaknuta važnost prevencije i što ranijeg dijagnosticiranja nealkoholne masne bolesti jetre, faktora rizika za razvoj hepatocelularnog karcinoma koji često nema znakova bolesti sve do uznapredovalog stadija. „Prevencija hepatocelularnog karcinoma u mnogim slučajevima počinje prevencijom nealkoholne […]

vidi sve udruge

prijenos uživo