O nama

Impressum

Glavna urednica:

Ivana Rimac Lesički

ivana@portalzdravlje.hr

Izdavač:

Health Media Solution d.o.o.

Kneza Trpimira 56, Lug Samoborski

OIB: 76371134016

Politika kvalitete

Informacije o zdravlju, bolesti i liječenju nikad nisu bile dostupnije. No, točne, utemeljene i stručno podržane informacije o zdravlju, bolesti i liječenju upravo je u danaÅ”nje vrijeme najteže pronaći.

Portalzdravlje je u Hrvatskoj to jedinstveno mjesto za sigurne informacije. NaŔi su postulati da na ovom portalu nijedan medicinski savjet od strane nemedicinskih stručnjaka nije dopustiv te da su sve informacije provjerene.

Kvalitetnu komunikaciju smatramo esencijalnom u svakom odnosu pa tako i posebice kada je u pitanju zdravlje ljudi. Kao dugogodiÅ”nji medijski profesionalci  upravo u području zdravstvenog novinarstva imamo kredibilitet i znanje prepoznati te kreirati kvalitetan sadržaj.  Za nas nema manje važne zdravstvene teme jer je zdravlje čovjeka univerzalna vrijednost i smatramo kako pravo na zdravlje i liječenje ima svaki pojedinac.

NaÅ”e pismo, također, mora biti svakome razumljivo. Točna, sigurna, provjerena i razumljiva informacija kao temelj ovog sadržaja ima za cilj povezivati sve uključene u donoÅ”enje ispravnih i pravovremenih odluka o zdravlju. Način je to na koji želimo poručiti da nam je čitatelj u srediÅ”tu. Iz istog razloga portalzdravlje.hr ima edukativnu svrhu, ali nam je i namjera i želja da nas smatrate glasom koji će jednako tako argumentirano zastupati i poticati pozitivne promjene u naÅ”em zdravstvu.

NajviŔa vrijednost svakog sustava su ljudi koji ga čine pa tako i zdravstvenog sustava. Medicinski profesionalci nesebično sudjeluju svojim stručnim znanjem i iskustvom u kreiranju ovog sadržaja.

NaÅ”i su standardi visoko profesionalni i ako u nekom tekstu pronađete sadržaj koji nije u skladu sa ovom politikom kvalitete zahvalni smo da nam na to ukažete. Sve vaÅ”e primjedbe i prijedloge možete poslati na redakcija@portalzdravlje.hr, vaÅ” partner za zdravlje.

Predstavljamo udruge

vidi sve udruge

Priča udruge sa Korčule koja mijenja nabolje život djece sa poteÅ”koćama

Stjepan Batistić 20godiÅ”nji je mladić s poremećajem iz spektra autizma koji živi na Korčuli s majkom Anitom, ocem Nikolom i starijim bratom Markom. Mama Anita Korčulu ne bi mijenjala za veću sredinu.

Sandra Karabatić

Udruga Jedra: rak pluća po učestalosti prvi kod muÅ”karaca, treći kod žena

Od listopada 2020. godine u Republici Hrvatskoj dostupan je program ranog otkrivanja raka pluća, pri čemu će se pregledi rizičnih skupina obavljati CT uređajima niske doze zračenja, Å”to će omogućiti da otkrijemo bolest u ranoj fazi, i time osiguramo da 60-80 posto bolesnika preživi dulje od pet godina, Å”to predstavlja značajan napredak u odnosu na sadaÅ”nje rezultate liječenja.

Život djece na dijalizi – priče Julije i Mihaela i njihovih hrabrih majki

Djeca na dijalizi i oni transplantiranog bubrega te njihove mame povezali su se u Facebook zajednicu Hrabrice te ne odustaju od toga da djeci omoguće liječenje, i svim teÅ”koćama usprkos, veselje odrastanja. Donosimo njihove priče.