AktualnoStudija izvodljivosti za Nacionalnu dječju bolnicu u Blatu do kraja godine

Studija izvodljivosti za Nacionalnu dječju bolnicu u Blatu do kraja godine

Beroš i Tomašević su se suglasili da je završetak studije izvodljivosti ključni korak u realizaciji tog važnog strateškog projekta za zdravstveni sustav.

„Sa zadovoljstvom mogu ustvrditi kako se aktivnosti usmjerene prema gradnji spomenute bolnice provode prema planu. U cijelom ovom kompleksnom procesu važna je bliska, partnerska suradnja Ministarstva zdravstva i Grada Zagreba, vlasnika zemljišta u Blatu. Današnji sastanak s gradonačelnikom Tomaševićem pozitivan je iskorak na tom putu’, izjavio je Beroš nakon sastanka.

Spomenuta bolnica predstavljat će krovnu instituciju u bolničkom sustavu koja će svojim potencijalom osigurati zdravstvenu zaštitu najviše kvalitete djeci u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj jačanjem kapaciteta Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Na sastanku je bilo riječi i o zajedničkom upravljanju epidemijom covida-19 te o potrebi povećavanja broja cijepljenih pri čemu je zaključeno da se jedino zajedničkim naporima, na svima razinama, od lokalne do nacionalne, mogu postići zadovoljavajući rezultati.

 

Podijelite članak:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Najnovije

Više iz rubrike

Izabrali čitatelji

Naše rubrike