VijestiIzborili se za otvaranje ljekarne u sklopu bolnice

Izborili se za otvaranje ljekarne u sklopu bolnice

Naime, na dubrovačkom području postoje dvije dežurne ljekarne koje posluju u sklopu Ljekarni Dubrovnik od kojih se jedna nalazi na pristupačnom mjestu u centru Dubrovnika, a druga je smještena u povijesnoj jezgri Dubrovnika i teško je dostupna, posebno u ljetnim mjesecima. Građani Dubrovnika organizirali su se i na društvenim mrežama tražili otvaranje ljekarne upravo u Općoj bolnici Dubrovnik te se čini da su uspjeli.

Opća bolnica Dubrovnik raspisala je natječaj za najam prostora sa svrhom otvaranja ljekarne u sklopu te zdravstvene ustanove. Ljekarna bi trebala biti otvorena uz sporedni ulaz u bolnicu gdje se odlazi na fizikalnu terapiju i redovite zakazane polikliničke preglede. Na prostoru od 150 metara četvornih  stanovnici Dubrovnika, ali i svi koji koriste usluge Opće bolnice Dubrovnik trebali bi dobiti niz godina traženu ljekarnu s 24 satnim dežurstvom.

Prostor se daje u najam na pet godina, a početna cijena je 37.500 kuna. Natječaj je završen, čeka se otvaranje ponuda, a nakon odabira najpovoljnijeg ponuđača, u idućoj godini ljekarna s 24 satnim dežurstvom trebala bi početi raditi u sklopu bolnice.

Podijelite članak:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Najnovije

Više iz rubrike

Izabrali čitatelji

Naše rubrike