ZagrebMed, inicijativa za stvaranje objedinjenog branda zdravstvenog turizma

Datum:

Projekt se provodi uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba.
Na predstavljanju “ZagrebMed” projekta, održanog u prostorijama Specijalne bolnice Agram u Zagrebu, sudjelovali su predstavnici zdravstvenih ustanova te predstavnici Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma i sporta.
Idejni začetnik “ZagrebMed-a” dipl.oec. Ivan Rendulić, direktor tvrtke RexRea iz Zagreba, specijalizirane za zdravstveni turizam, predstavio je inicijativu te pozvao okupljene da se priključe projektu koji će objediniti zdravstvene ustanove u jedan zajednički brand Zagreba kao prepoznatljivog centra medicinske izvrsnosti.
Predstavnik Turističke zajednice grada Zagreba istaknuo je da je zdravstveni turizam jedan od strateških oblika turizma za budućnost Zagreba, pa je stoga “ZagrebMed” značajan projekt za Grad i pozvao partnere, zdravstvene ustanove, da se uključe svojim znanjem i iskustvom.
Glavni ravnatelj Specijalne bolnice Agram, Mladen Jukić, dr. med., istaknuo da je zajednički rad jedini put na kojem se gradi razvoj zdravstvene ponude Grada.
“ZagrebMed” je dugoročan tehnološki projekt – interaktivna platforma, prodajno promidžbeni kanal namijenjen pacijentima iz Hrvatske, regije i Europe koji će značajno pridonijeti razvoju zdravstvenog turizma u hrvatskoj metropoli.
“ZagrebMed”, perspektivan i  inovativan projekt koji bi znatno proširio i obogatio turističku ponudu Zagreba, trebao bi zaživjeti u listopadu ove godine.

Podijelite objavu:

Popularno

Ostalo
Related

Potezi EU zemalja za rješavanje čekanja i zastoja u zdravstvu

Više od 1,1 milijun umrlih od covida u EU,...

Upozorenje iz Klaićeve: Četiri djeteta godišnje usmrte opekline

U Hrvatskoj se godišnje više od 3000 djece i...

Prof. Roje objašnjava što se starenjem događa s našim licem i kako usporiti taj proces

Jedno je jasno- prirodu ne možemo pobijediti, starenje ne možemo zaustaviti, ali ga ipak možemo usporiti. Zašto lice stari, zašto dobivamo bore i podočnjake te kako stariti sa stilom, pitanja su na koja odgovore daje izv. prof. dr. sc. Željka Roje, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata.

Pomagala za inkontinenciju nedostupna, upitna dostupnost i ostalih

Koordinacija za medicinske proizvode Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) upozorava...