Hibridno izdanje devete CIHT konferencije
Marijana Biondić, foto: privatna arhiva

Deveta Crikvenica International Health Tourism konferencija (CIHT) održava se 4. i 5. studenog u hotelu Katarina u Selcu ove godine u hibridnom izdanju.

Organizatori, Turistička zajednica Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, najavljuju svjetski priznate stručnjake iz različitih područja koji će predstaviti najnovije trendove zdravstvenog turizma.

– Iako i ove godine COVID-19 puni novinske stupce i naslovnica portala, u našem okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim uslugama niti zdravstvenim turizmom općenito, a Kvarner i Crikvenica imaju puno za ponuditi svima kojima je potreban oporavak, bogat morski zrak i blaga klima. Uvjeti poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti rješenja i poglede na postavke i razvoj raznovrsne turističke ponude, osobito zdravstvenog turizma, a ugledni govornici podijelit će svoja znanja i iskustva, rekao je doc.dr.sc Vladimir Mozetič, dr. med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

Direktorica Turističke zajednice Crikvenice, Marijana Biondić, idejna pokretačica CIHT konferencije, istaknula je kako je iznimno ponosna na još jedno izdanje konferencije, koje će, kaže, biti najbolje dosad.

Program 9. CIHT konferencije možete pronaći na poveznici: https://ciht.com.hr/schedule-2021/, a više informacija kako pratiti program i sudjelovati u njemu: https://ciht.com.hr/registration/.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments