fbpx
AktualnoPromocija hrvatskog zdravstvenog turizma i najnoviji trendovi

Promocija hrvatskog zdravstvenog turizma i najnoviji trendovi

 CIHT konferencija održana je u hibridnom izdanju na engleskom jeziku, a za sve koji nisu mogli fizički prisustvovati konferenciji, prenosila se i video linkom, virtualno. Predavanja su držana od strane vrsnih stručnjaka iz zdravstva, turizma i marketinga, kompetentnih za raspravu o nadolazećim svjetskim trendovima i potencijalima zdravstvenog turizma Kvarnera i Hrvatske.

– I ove godine smo dokazali kako interes za CIHT konferencijom iz godine u godinu raste, zahvaljujući brojnim međusobnim poslovnim kontaktima sudionika i vrlo atraktivnom programu – 17 predavača iz devet zemalja govorilo je o temama koje su obuhvaćale mogućnosti suradnje i promocije hrvatskih zdravstveno-turističkih proizvoda na američkom tržištu, povezivanje različitih segmenata turizma, primjerice zdravstvenog, kulturnog, sportskog i drugih, a naši predavači su se osvrnuli i na najnovije trendove u zdravstvenom turizmu, istaknuo je doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera. Ovogodišnji program obogaćen je i dovođenjem šest talijanskih agencija s kojima su sudionici mogli održati B2B sastanke, a organizirana je i poslovna radionica o razvoju destinacije zdravstvenog turizma.

Na kraju CIHT konferencije, Kristijan Zulle, ambasador World Wellness Weekenda za Hrvatsku, u ime osnivača Jean-Guy de Gabriaca, uručio je nagradu Wellness Champion dr. Vladimiru Mozetiču, predsjedniku Klastera. Nagrada Wellness Champion uručena je i Turističkoj zajednici Grada Crikvenice zbog uspješnog sudjelovanja u World Wellness Weekendu, a primila ju je direktorica Marijana Biondić.

 

Podijelite članak:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Najnovije

Više iz rubrike

Izabrali čitatelji

Naše rubrike