fbpx
UdrugeKrijesnica otvorila kuću za djecu i obitelji suočene s malignim bolestima

Krijesnica otvorila kuću za djecu i obitelji suočene s malignim bolestima

Udruga Krijesnica otvorila je svoju prvu roditeljsku kuću u Zagrebu za djecu i obitelji suočene s malignim bolestima.

– U Zagrebu se liječi najveći broj oboljele djece iz Hrvatske, a to za većinu njihovih roditelja znači i preseljenje, odlazak na dugotrajno bolovanje, razdvajanje obitelji, dane i noći u kojima trebaju sačuvati svoje mentalno i fizičko zdravlje kako bi bili podrška svom djetetu na dugom, neizvjesnom i iscrpljujućem putu liječenja. Naša roditeljska kuća sa svojim integriranim uslugama koje pruža, satkana je od brojnih dobrih namjera, obilja topline, empatije, međusobnog razumijevanja i nesebične podrške – poručili su pri otvorenju iz Krijesnice.

Velika je to podrška roditeljima koji će imati i psihosocijalnu podršku, a pri otvorenju iz ove udruge zahvalili su se svima koji su pomogli pri realizaciji i otvaranju vrata ove iznimno važne kuće.

– Zahvaljujemo se svima koji su sve ove godine s nama i pomažu nam da svoje projekte realiziramo kao i svima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj za nas iznimno važan trenutak. Posebno se zahvaljujemo našem dragom volonteru i njegovoj obitelji jer su nam ustupili kuću na korištenje te svim članovima Rotary Kluba 1913 te Zakladi Erika Schwarz koji su prepoznali važnost ovog projekta i nesebično nam pružili ruku podrške u trenucima kada nam je bilo najteže i kad smo se pitali odakle krenuti. Vjerujemo da će i svi oni koji pročitaju ovaj tekst dati svoj doprinos kako bi naša kuća bila dugoročno topao i siguran privremeni dom našim malim borcima i njihovim obiteljima, poručili su iz udruge Krijesnica.

Podijelite članak:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Najnovije

Više iz rubrike

Izabrali čitatelji

Naše rubrike