Obiteljski liječnici od ravnatelja HZZO-a traže javnu ispriku

Datum:

Izjava je to sa protekle sjednice saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku radi koje obiteljski liječnici ravnatelju HZZO-a priopćenjem poručuju da je riječ o javnom poticanju na nasilje i mržnju prema Kaznenom zakonu.

Istaknuta isprika tjedan dana

U ovoj Vašoj tvrdnji sve izneseno je potpuna neistina koja je ljudski i profesionalno uvrijedila, omalovažila  i ruglu izvrgnula kompletnu struku obiteljskih liječnika i sve obiteljske liječnike. Omalovažili ste i ruglu izvrgnuli njihov rad, a na taj način možebitno utjecali i na pacijente da napadaju obiteljske liječnike „zbog nerada“, dio je iz priopćenja KOHOM-a otkud od ravnatelja Zavoda traže da javna isprika bude tjedan istaknuta i vidljiva na naslovnici internet stranice HZZO-a.

Naslov isprike mora biti u slijedećem obliku:  RAVNATELJ HZZO-a LUCIJAN VUKELIĆ JAVNO SE ISPRIČAVA OBITELJSKIM LIJEČNICIMA ZBOG IZNESENE UVREDE. KoHOM će poduzeti sve dostupne pravne radnje da svoje članove zaštiti od javnog poticanja na nasilje i mržnju protiv obiteljskih liječnika, zbog čega smo već zatražili pravnu zaštitu – zaključili su obiteljski liječnici u priopćenju.
 

Podijelite objavu:

Popularno

Ostalo
Related

Potezi EU zemalja za rješavanje čekanja i zastoja u zdravstvu

Više od 1,1 milijun umrlih od covida u EU,...

Upozorenje iz Klaićeve: Četiri djeteta godišnje usmrte opekline

U Hrvatskoj se godišnje više od 3000 djece i...

Prof. Roje objašnjava što se starenjem događa s našim licem i kako usporiti taj proces

Jedno je jasno- prirodu ne možemo pobijediti, starenje ne možemo zaustaviti, ali ga ipak možemo usporiti. Zašto lice stari, zašto dobivamo bore i podočnjake te kako stariti sa stilom, pitanja su na koja odgovore daje izv. prof. dr. sc. Željka Roje, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata.

Pomagala za inkontinenciju nedostupna, upitna dostupnost i ostalih

Koordinacija za medicinske proizvode Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) upozorava...