fbpx
Živi zdravoKroz strukturirani program i uz struku odviknite se loše navike

Kroz strukturirani program i uz struku odviknite se loše navike

Svi sudionici Škole nepušenja dobit će informacije, znanja i vještine neophodne za prestanak pušenja i održavanje stabilne apstitnecije.

-Od ljudi se često čuje da žele prestati pušiti, ali želje su jedno a volja nešto sasvim drugo. Škola je organizirana kroz sveobuhvatan i strukturirani program. Naime, kod ovakvih strukturiranih i organiziranih vođenih programa se prema dosadašnjim istraživanjima može najlakše prestati pušiti, a apstinencija traje dulje i bude stabilna – ističe stručna suradnica Zavoda Martina Jerinić Njirić.

Ovo nije prva Škola nepušenja koju organizira Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije. Kako ističu, svi su pušači, bilo koje životne dobi dobrodošli u Školu nepušenja.  Počinje 27. rujna 2021. u 18h u Odjelu za mentalno zdravlje Zavoda za javno zdravstvo u Dubrovniku i traje 5 tjedana. Prvi tjedan je intenzivan i održava se svaki dan u trajanju od 90 minuta, drugi tjedan se radionice održavaju dva puta tjedno, a treći četvrti i peti tjedan radionice su organizirane jednom tjedno, kaže Martina Jerinić Njirić i zaključuje:
-Posljednji tjedni su tjedni podrške i potpore za ljude koji su odlučili prestati pušiti, a suočit će se s raznim poteškoćama i problemima jer da je lako prestati pušiti, prestao bi svak!

Podijelite članak:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Najnovije

Više iz rubrike

Izabrali čitatelji

Naše rubrike