Besplatne medicinske vježbe na Bundeku
Foto: Centar za unaprjeđenje zdravlja Rekreativa Medical

Odlična vijest za sve koje bole leđa zbog previše sjedenja ili lošeg držanja – i ove godine imate priliku vježbati besplatno i to uz stručno vodstvo iskusnih fizioterapeuta.
Od svibnja do rujna Centar za unaprjeđenje zdravlja Rekreativa Medical održava besplatne medicinske vježbe na zagrebačkom Bundeku. Ljeto u Zagrebu tako je opet odlična prilika za rad na vlastitom zdravlju.

Vježbe će voditi fizioterapeuti: Stjepan Dren Mlinarec, bacc.physioth. medicinske vježbe za kralježnicu. Silvija Gubić, bacc.physioth  medicinske vježbe za zdravija leđa Ana Horvat, bacc.physioth, DNS vježbe.
Održavat će se petkom, subotom ili nedjeljom, a trajat će po 60 minuta. Vježbat će se na skrovitoj zelenoj površini, nedaleko od plutajuće pozornice.
Sve vježbe su prilagođene za opću populaciju. To znači da nije potrebno prethodno iskustvo i ne postoji dobna granica. Važno je samo da Vaše zdravstveno stanje dozvoljava vježbanje u grupi. Ovo su sigurne medicinske vježbe, no ako imate zdravstveno stanje za koje niste sigurni smijete li s njim vježbati – jednostavno ih unaprijed upitajte.
Organizatori ističu da je vježbanje na svježem zraku neprocjenjivo iskustvo koje svatko treba doživjeti jer je vježbanje u prirodi je prava prilika da se pokrenemo, čak i ako nismo skloni vježbanju.
Rekreativa Medical vas poziva da im se pridružite u redovitim otvorenim satovima na Bundeku.
Prijavite li se jednokratno poslat će vam točno vrijeme održavanja svakog sata: rekreativa.medical@gmail.com.
Na vježbanje treba ponijeti prostirku (može i veći ručnik za plažu) i odjenuti udobnu odjeću (vježba se bez obuće).
Više informacija može se pronaći na internetskoj stranici: Rekreativa Medical.

 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments