U Osijeku se uvodi drive in testiranje
foto: KBCO

Prema informacijama Stožera civilne zaštite Osječko –baranjske županije od petka, 12. studenoga, ponovno će se obavljati i drive-in testiranja na lokaciji pored istočne tribine dvorane Gradski vrt u Osijeku i to u vremenu od 8 do 11 sati.

Za drive-in testiranje neophodno je naručiti se preko KBC-a Osijek ili Nastavnog zavoda za javno zdravstvo OBŽ, čiji će djelatnici naručenim pacijentima javiti točno vrijeme dolaska na testiranje. Drive-in testiranja bit će moguća radnim danima. Od početka ovog tjedna u Osijeku je opet otvorena i izdvojena ordinacija za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost od koronavirusa, tzv. COVID-19 ambulanta. Naime, prema uputi Ministarstva zdravstva, zbog pogoršanja epidemiološke slike i znatnog povećanja broja oboljelih osoba koje se izravno javljaju u bolnice, nalaže se organiziranje rada „COVID-19 ambulanti“. Dom zdravlja Osječko-baranjske županije organizirao je takvu ambulantu na lokaciji Reisnerova 34b u Osijeku. Radno vrijeme ordinacije je: ponedjeljak, srijeda i petak od 7.00-15.00 sati, a utorak i četvrtak od 12.00-20.00 sati. Kontakt telefon ordinacije je: 031-559-225.
Inače, s današnjim danom je na osječkom području zbog koronavirusa hospitalizirano 136 osoba i to njih 100 u KBC- u Osijek, te 36 u OŽB Našice, od kojih su 23 u Respiracijskom centru osječke bolnice.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments