OstaloRovinjska bolnica novi punkt za testiranje, cijena PCR testa 375, antigenskog 100 kuna

Rovinjska bolnica novi punkt za testiranje, cijena PCR testa 375, antigenskog 100 kuna

Tako je ova ustanova postala novi punkt za testiranje na području Istre, a sa zaprimanjem narudžbi za testiranje započinju nadolazeću subotu na broj mobitela +385 91 6333202 ili na e-mail adresu: covidtestiranje@bolnica-rovinj.hr.

Cijena PCR testa s dostavom rezultata u roku od 24 sata iznosi 375 kuna, a brzog antigenskog testa, s rezultatima kroz najduže 12 sati, 100 kuna. 

Namjera Ustanove je ići na minimalnu cijenu kao pomoć lokalnom gospodarstvu, no ista može varirati u odnosu na varijaciju cijene materijala i zaštitne opreme. Kako bi ubrzali proces, plaćanje navedenih testiranja moguće je izvršiti unaprijed preko eBankinga,  uplatom u gotovini u kunama ili kreditnim karticama – obavijestili su iz ove bolnice.

Uzorci će se uzimati na organiziranom punktu u krugu rovinjske bolnice svaki radni dan, ali i u dane vikenda od 8 do 15 sati. 

-Odabrani modularni pristup testiranju omogućava brzu prilagodbu velikim volumenima testiranja kako bi promptno udovoljili zahtjevima samog stanovništva. Radi bolje organizacije i radi izbjegavanja gužve i čekanja, vrlo je bitno da građani i gosti rezerviraju svoj termin unaprijed, te da ne dolaze prije zakazanog termina. Kako bi izbjegli čekanje, nalaze će gosti dobivati direktno na njihove e-mail adrese. Drugim riječima, potrudili smo se da sistem funkcionira bez trenja – izjavio je doc.dr.sc. Marinko Rade, ravnatelj rovinjske bolnice

Podijelite članak:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Najnovije

Više iz rubrike

Izabrali čitatelji

Naše rubrike