Rovinjska bolnica novi punkt za testiranje, cijena PCR testa 375, antigenskog 100 kuna

Brzo antigensko i PCR testiranje na SARS-CoV-2 od ponedjeljka će biti dostupno u rovinjskoj Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju Martin Horvat.

Tako je ova ustanova postala novi punkt za testiranje na području Istre, a sa zaprimanjem narudžbi za testiranje započinju nadolazeću subotu na broj mobitela +385 91 6333202 ili na e-mail adresu: covidtestiranje@bolnica-rovinj.hr.

Cijena PCR testa s dostavom rezultata u roku od 24 sata iznosi 375 kuna, a brzog antigenskog testa, s rezultatima kroz najduže 12 sati, 100 kuna. 

Namjera Ustanove je ići na minimalnu cijenu kao pomoć lokalnom gospodarstvu, no ista može varirati u odnosu na varijaciju cijene materijala i zaštitne opreme. Kako bi ubrzali proces, plaćanje navedenih testiranja moguće je izvršiti unaprijed preko eBankinga,  uplatom u gotovini u kunama ili kreditnim karticama – obavijestili su iz ove bolnice.

Uzorci će se uzimati na organiziranom punktu u krugu rovinjske bolnice svaki radni dan, ali i u dane vikenda od 8 do 15 sati. 

-Odabrani modularni pristup testiranju omogućava brzu prilagodbu velikim volumenima testiranja kako bi promptno udovoljili zahtjevima samog stanovništva. Radi bolje organizacije i radi izbjegavanja gužve i čekanja, vrlo je bitno da građani i gosti rezerviraju svoj termin unaprijed, te da ne dolaze prije zakazanog termina. Kako bi izbjegli čekanje, nalaze će gosti dobivati direktno na njihove e-mail adrese. Drugim riječima, potrudili smo se da sistem funkcionira bez trenja – izjavio je doc.dr.sc. Marinko Rade, ravnatelj rovinjske bolnice

Komentari su zatvoreni.