fbpx
UdrugePriključite se humanitarnoj akciji kojoj je cilj omogućiti besplatan taksi ženama na kemoterapiju

Priključite se humanitarnoj akciji kojoj je cilj omogućiti besplatan taksi ženama na kemoterapiju

Udruga je do sada omogućila 16.000 besplatnih taksi vožnji na kemoterapiju za 455 oboljelih žena, istaknula je predsjednica udruge Ivana Kalogjera na predstavljanje nove humanitarne akcije.
Njihovu novu humanitarnu akciju građani mogu podržati kupnjom proizvoda udruge, donacijama ili pak sudjelovanjem u utrci Zagreb Advent Run jer će dio kotizacija biti usmjeren za projekt “Nisi sama – ideš s nama”.

Tim projektom omogućava se besplatna usluga taksi prijevoza ženama koje dolaze na kemoterapiju iz Zagreba, okolice i drugih hrvatskih gradova.
Naime, na sanitetski prijevoz takve bi bolesnice morale  čekati po više sati, a taksijima im se omogućuje dostojanstven i u vrijeme pandemije siguran prijevoz.
Zagreb Advent Run održat će se 12. prosinca u 12 sati, a sudjelovanjem u utrci građani će imati priliku podržati rad udruge „Nismo same”.
Sudionici utrke mogu birati između rute od pet ili deset kilometara kojima mogu trčati ili hodati, a dobrodošle su i cijele obitelji. Prijave su otvorene do 5. prosinca na internetskoj stranici utrke.

 

Podijelite članak:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Najnovije

Više iz rubrike

Izabrali čitatelji

Naše rubrike