KBC Sestre milosrdnice obnavlja šest zgrada oštećenih u potresu

Datum:

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava sklopljen je s Ministarstvom zdravstva, a ugovorena je ukupna vrijednost od 438.745.625 kuna, ističe u priopćenju ravnatelj KBC-a Davor Vagić.
Obnovom od potresa su obuhvaćene Upravna zgrada, čiji projekt iznosi 37.833.750 kuna; Zgrada lnterna 2 u iznosu od 50.400.000 kuna: Zgrada lnterna 3 u iznosu od 41.065.000 kuna; Zgrada 7 Kliničkog zavoda za kemiju i endokrinologiju u iznosu od 84.708.750 kuna; Zgrada 4 Klinike za očne bolesti i Klinike za kožne i spolne bolesti u iznosu od 138.652.500 kuna; te Zgrada 9 Klinike za kirurgiju u iznosu od 86.085.625 kuna
Za obnovu od potresa svih šest zgrada objavljen je jedan postupak javne nabave, temeljem kojeg će se, uz građevinske radove, ugovoriti i usluge projektiranja po sistemu ‘ključ u ruke’.
“U predmetnom postupku javne nabave zaprimljeno je šest ponuda, te je u tijeku postupak pregleda i ocjene ponuda”, dodaje se priopćenju.
Radovi bi za prvih pet zgrada trebali biti završeni do kraja 2023., a za šestu do svibnja 2024. godine, izvijestio je ravnatelj Vagić.

 

Podijelite objavu:

Popularno

Ostalo
Related

Potezi EU zemalja za rješavanje čekanja i zastoja u zdravstvu

Više od 1,1 milijun umrlih od covida u EU,...

Upozorenje iz Klaićeve: Četiri djeteta godišnje usmrte opekline

U Hrvatskoj se godišnje više od 3000 djece i...

Prof. Roje objašnjava što se starenjem događa s našim licem i kako usporiti taj proces

Jedno je jasno- prirodu ne možemo pobijediti, starenje ne možemo zaustaviti, ali ga ipak možemo usporiti. Zašto lice stari, zašto dobivamo bore i podočnjake te kako stariti sa stilom, pitanja su na koja odgovore daje izv. prof. dr. sc. Željka Roje, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata.

Pomagala za inkontinenciju nedostupna, upitna dostupnost i ostalih

Koordinacija za medicinske proizvode Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) upozorava...