Djelatnicima respiracijskog centra gimnazijalci poklonili kavu
foto: KBC Osijek

Vrijeme božićnih blagdana tradicionalno je vrijeme različitih donacija, a djelatnici respiracijskog centra KBC-a Osijek u srijedu su dobili posebno simpatičan poklon od strane Privatne gimnazije Gaudeamus iz Osijeka.

Naime, razvojni menadžer gimnazije Gaudeamus, Saša Šakić, sa suradnicima je u osječku bolnicu dovezao aparate i 5000 kapsula za espresso kavu .

– Želja nam je da u ovo blagdansko vrijeme zaboravimo sve podjele i zahvalimo jedni drugima na svim dobrim djelima koje činimo. Mi smo ovom donacijom željeli zahvaliti svim djelatnicima hrvatskih bolnica na trudu i teretu koje podnose za sve nas. Brojni djelatnici ovog odjela već dvije godine skrbe za one s najtežim simptomima koronavirusa, a i ovog Božića mnogi od njih blagdane neće provesti sa svojim obiteljima u toplini doma, već na radnom mjestu bdjeti uz bolesne, pa će im ova kava sigurno dobro doći, poručio je Šakić.

Na donaciji je uz voditelja respiracijskog centra doc. prim. dr. sc. Ivana Radoša, zahvalio i pomoćnik ravnatelja za kvalitetu prof. dr. sc. Domagoj Drenjančević.

Riječ je o iznimno simpatičnoj donaciji, ali i onoj koja pokazuje da netko misli na djelatnike koji će raditi i tijekom Božića. Hvala im puno na tome. Sada nam je budnost zagarantirana, poručio je prof. Drenjančević.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments