fbpx
AktualnoBrzi antigenski test 41,30 kuna, za turiste 75 kuna

Brzi antigenski test 41,30 kuna, za turiste 75 kuna

Radit će svakim radnim danom, vikendom i blagdanima od 8 do 16 sati sve do opoziva. Pripravnost u turističkoj covid-19 ambulanti organizirana je svakim radnim danom, vikendom i blagdanima od 16 do 24 sati na broj telefona 0914897022.

U toj ambulanti turisti koji borave na području Grada Zagreba moći će obaviti brzi antigenski test (BAT) po cijeni od 75 kuna, po preporuci Ministarstva turizma i sporta.

Besplatno brzo antigensko testiranje osigurano je i za građane Zagreba, a temeljem indikacije izabranog liječnika obiteljske medicine koji ih upućuje na testiranje.

Za Zagrepčane koji se žele testirati brzim antigenskim testovima, iz osobnih razloga (bez indikacije izabranog liječnika obiteljske medicine), cijena testiranja je 41 kunu i 30 lipa. 

Brzo antigensko testiranje moguće je obaviti svakim radnim danom, vikendom i blagdanom od 8 do 11 sati bez prethodnog naručivanja. Organizirano je i mjesto izolacije za goste i turiste oboljele od bolesti covid-19 čija klinička slika ne zahtijeva hospitalizaciju i organiziranu karantenu/samoizolaciju za zdrave kontakte oboljelih.

Karantena je uspostavljena u objektu Grad mladih, u Aleji hrvatske mladeži 19, također od 2. kolovoza do opoziva.

Podijelite članak:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Najnovije

Više iz rubrike

Izabrali čitatelji

Naše rubrike